O Nama

lokacija

Adresa

Studentski Trg 11
email

Email

klubovizaizdavanje@gmail.com
telefon

Kontakt Telefon

061/ 6666 - 892
-----------------

Klubovi za izdavanje je firma koja nudi profesionalnu organizaciju proslava i dogadjaja u Beogradu. Vaše ideje i želje naš tim pretvara u stvarnost!

Godine iskustva samo približno govore o tome zašto treba da nam ukažete poverenje i posetite neki od naših klubova u Beogradu. 

Zakažite gledanje kluba već danas!

--------------------------------

Budite slobodni i kontaktirajte nas na +381 61 6666 892 ili pošaljite upit na klubovizaizdavanje@gmail.com.

Naš tim je je uvek dostupan kako bi vam u svakom trenutku pružio adekvatnu informaciju i savet u odabiru prostora koji odgovara vašem tipu proslave.

--------------------------------

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima.

Obavezno se najavite barem pola sata pre vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

--------------------------------

Kontaktirajte nas

Najčešća pitanja ?

Naši klubovi za iznajmljivanje nude profesionalnu organizaciju:

  1. Proslava rodjendana
  2. Proslava dečijih rodjendana
  3. Proslava 18. rodjendana
  4. Studentske žurke
  5. Komercijalne žurke
  6. Korporativne proslave

Za rezervaciju prostora za proslavu je neophodan avans, rezervacija bez avansa nije moguća. Po uplati željeni termin ostavljamo za vas. Budite sigurni u to da ćete imati odličnu saradnju sa nama i da će vas naši prostori za rodjendane oduševiti.

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Ukoliko je prostor za proslavu slobodan moguća je rezervacija istog dana. Jedini zahtev je da traženi termin nije već zauzet. Da bi ste bili sigurni da ćete imati željeni klub za datum koji ste planirali savetujemo vas da uvek planirate vašu proslavu mesec dana unapred. Prednost u rezervaciji kluba uvek imaju klijenti koji prvi rezervišu datum.

Termini za proslave rodjendana su u zavisnosti od dogovora do dogovora. Proslava dečijih rodjendana do 16 godina je 3h dok je proslava rodjendana 5h.

U ceni zakupa proslave rodjendana u klubu imate uračunatog DJ.

Naša preporuka za dečiji rodjendan je klub Favorit. Najveći broj dečijih rodjendana je tamo održano i pokazao se kao vaš favorit za dečije rodjendane.

Cena proslave rodjendana je na upit, u zavisnosti od vrste proslave i broja gostiju. Budite sigurni da ćete uz najbolju cenu osigurati takodje i najbolji odnos cene i kvaliteta.

DA, naravno. Naši klubovi za rodjendane nude profesionalnu organizaciju rodjendana i specijalizovani su za proslave 18. rodjendana.

U ponudi imamo 3. paketa pića za rodjendane. Svaki paket obuhvata neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tokom cele proslave rodjendana.

DA, naravno. Naši klubovi za rodjendane nude profesionalnu organizaciju rodjendana i specijalizovani su za proslave dečijih rodjendana.

Kada su u pitanju dečiji rodjendani imamo posebno napravljen paket pića za njih - CHILD koji obuhvata bezalkoholna pića tokom cele proslave rodjendana.

Imamo veći broj prostora za rodjendane koji odgovaraju kapacitetu do 50. gostiju. Pogledajte koji klub vam se svidja a mi ćemo vam rado sugerisati i pomoći u odabiru odgovarajućeg.

Naši prostori za rodjendane se nalaze u centru grada ili na samo nekoliko kilometra od centra na opštinama Stari grad, Savski Venac, Dorćol i Vračar.

Naši partneri