PROSLAVA DECIJIH RODJENDANA

Deciji rodjendani - rodjendani za decu koji će ostati vama i vašem detetu u najboljem sećanju. 

Nudimo vam vrhunsku organizaciju proslava decijih rodjendana. Izaberite prostor za proslave koji vam odgovara a mi ćemo se pobrinuti da proslava decijeg rodjendana bude na najvišem nivou. 

Najveći broj proslava rodjendana za decu izabere prostor za proslave rodjendana do 50 gostiju - KLUB FAVORIT 


Prostori za proslave dečijeg rođendana

KARAKTERISTIKE KOJE VAM POMAŽU DA SE ODLUČITE OKO ODABIRA PROSTORA ZA PROSLAVE DEČIJIH RODJENDANA

lokacija

Lokacija

Naši prostori za proslavu dečijeg rodjendana se nalaze u centru grada na opštinama Stari grad, Savski venac, Zvezdari i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija proslave dečijeg rodjendana, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni prostor za rodjendane možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj Gostiju

Da bi proslava dečijeg rodjendana bila dobro organizovana treba vam kvalitetno i odgovorno osoblje. Kada su u pitanju dečiji rodjendani pre svega akcenat stavljamo na obezbedjenje koje je neophodno kako bi sve bilo u najboljem redu. Obezbedjenje kod nas je veoma profesionalno i ljubazno se postavljuju prema svim gostima. Što se tiče šankera i konobara imamo osoblje koje je sposobno da radi u svim uslovima.

USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI PROSLAVE DEČIJEG RODJENDANA

Pice

Piće

U paketu koji nudimo za dečiji rodjendan   (child) se nalaze pića koje se plaćaju po osobi i obuhvataju neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom trajanja rodjendana. Sadržaj pića za dečiji rodjendan se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

ketering

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo proslave dečijeg rodjendana. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti. 

DODATNE USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI DEČIJIH RODJENDANA

Muzika

Muzika

Uz sam zakup prostora za proslavu dečijeg rodjendana dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu i proslavu dečijeg rodjendana dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke sa vaše proslave dečijeg rodjendana, a najlepši deo proslave je ubedljivo kada se svi gosti okupe i pevaju rodjendansku pesmu uz tortu i svećice. Fotograf je na vašoj proslavi rodjendana sat vremena i cena fotografa je 30 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

SAVETI KADA SU U PITANJU PROSLAVE DEČIJEG RODJENDANA

Torta

Torta

Kakvu god tortu da zamislite, TORTINI je tu da je napravi po vašoj želji. Pored standardnih torti imate opciju da pošaljete fotografiju iste, a oni će se potruditi da torta izgleda kako ste vi zamislili. Na tortama mogu biti i ukrasi za torte dečijih omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa jestivim slikama, al svakako preporučujemo klasičnu manju tortu jer nema potrebe za nekom velikom tortom koja se neće pojesti.

Dekoracija

Dekoracija

Pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije za dečiji rodjendan koja odgovara vašim željama. Bilo da su u pitanju baloni u obliku broja napunjenih godina ili bilo šta drugo. Prostor za proslave dečijeg rodjendana možete tematski ukrasiti šarenom dekoracijom koju ste zamislili. Samom dekoracijom prostor za proslave ćete učiniti jedinstvenim i unikatnim i to može dosta doprineti kvalitetu vaše proslave.

PROSLAVA DEČIJEG RODJENDANA

Naši prostori za rodjendane su se pokazali su najbolji način da vaša deca imaju najbolje uslove za proslave decijih rodjendana. 

Lokali za proslave rodjendana nude sve što vam je neophodno da napravite detetu rodjendan za pamćenje. Dečiji rodjendani su najčesće u terminima od 16:00h do 20:00h. 


Blog
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA
  PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA

  Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-17
 • PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE
  PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE

  Kako organizovati savršenu prosla...

 • 2024-01-13