KORPORATIVNE PROSLAVE

U prilici smo da vam ponudimo najlepše prostore za sve vaše korporativne proslave koji će vam pružiti sve ono što je neophodno za vaše goste i klijente kojima pružate usluge. 

Znamo koliko je zahtevno organizovati vaše poslovne dogadjaje i nudimo vam idejno rešenje uz naše prostore za korporativne proslave koji su prilagodjeni za sve vrste poslovnih dogadjaja po želji i potrebi klijenta. 


Prostori za korporativne proslave

KARAKTERISTIKE KOJE VAM POMAŽU DA SE ODLUČITE OKO ODABIRA PROSTORA ZA KORPORATIVNE PROSLAVE

lokacija

Lokacija

Naši prostori za korporativne proslave se nalaze u centru grada na opštinama Stari grad, Savski venac, Zvezdari i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija korporativne proslave, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni prostor za korporativnu proslavu možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj Gostiju

Da bi korporativna proslava bila dobro organizovana treba vam kvalitetno i odgovorno osoblje. Kada je u pitanju organizacija korporativne proslave pre svega akcenat stavljamo na obezbedjenje koje je neophodno kako bi sve bilo u najboljem redu. Obezbedjenje kod nas je veoma profesionalno i ljubazno se postavljuju prema svim gostima. Što se tiče šankera i konobara imamo osoblje koje je sposobno da radi u svim uslovima.

USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI KORPORATIVNE PROSLAVE

Pice

Piće

U paketima koji nudimo za korporativne proslave (normal, standard, premium, child) se nalaze pića koje se plaćaju po osobi i obuhvataju neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom trajanja rodjendana. Sadržaj pića za korporativne proslave se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

ketering

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo svake korporativne proslave. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti.

DODATNE USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI KORPORATIVNE PROSLAVE

Muzika

Muzika

Uz sam zakup prostora za korporativnu proslavu dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu i korporativnu proslavu dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke sa vaše korporativne proslave. Fotograf je na vašoj korporativnoj proslavi sat vremena i cena fotografa je 30 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

KORPORATIVNE PROSLAVE

Tu smo da vam pomognemo da pronadjete idealan prostor koji odgovara vašem tipu korporativne proslave. 

Budite slobodni i kontaktirajte nas ili pošaljite upit na klubovizaizdavanje@gmail.com


Blog
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA
  PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA

  Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-17
 • PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE
  PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE

  Kako organizovati savršenu prosla...

 • 2024-01-13