PROSLAVA RODJENDANA

Proslava rodjendana u srcu grada, prostori za rodjendane koji će vas oduševiti! Iznajmljivanje prostora za proslave lako i brzo u samo dva klika i kompletna profesionalna organizacija proslave rodjendana. 

Proslave rodjendana će vam ostati u najboljem sećanju a vaši gosti će prepričavati kako su se dobro proveli i gde slaviti najlepši rodjendan. Naši prostori za proslave rodjendana broje veliki broj zadovoljnih klijenata. 


Prostori za proslavu rođendana

KARAKTERISTIKE KOJE VAM POMAŽU DA SE ODLUČITE OKO ODABIRA PROSTORA ZA PROSLAVE RODJENDANA

lokacija

Lokacija

Naši prostori za proslave rodjendana se nalaze u centru grada na opštinama Stari grad, Savski venac, Zvezdari i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija proslava rodjendana, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni prostor za rodjendane možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj Gostiju

Da bi proslava proslava rodjendana bila dobro organizovana treba vam kvalitetno i odgovorno osoblje. Kada je u pitanju organizacija rodjendana pre svega akcenat stavljamo na obezbedjenje koje je neophodno kako bi sve bilo u najboljem redu. Obezbedjenje kod nas je veoma profesionalno i ljubazno se postavljuju prema svim gostima. Što se tiče šankera i konobara imamo osoblje koje je sposobno da radi u svim uslovima.

USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI PROSLAVE RODJENDANA

Pice

Piće

paketima koji nudimo za rodjendan (normal, standard, premium, child) se nalaze pića koje se plaćaju po osobi i obuhvataju neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom trajanja rodjendana. Sadržaj pića za rodjendane se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

ketering

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo proslave rodjendana. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti. 

DODATNE USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI RODJENDANA

Muzika

Muzika

Uz sam zakup prostora za proslavu rodjendana dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu i proslavu rodjendana dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke sa vaše proslave rodjendana, a najlepši deo proslave je ubedljivo kada se svi gosti okupe i pevaju rodjendansku pesmu uz tortu i svećice. Fotograf je na vašoj proslavi rodjendana sat vremena i cena fotografa je 30 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

SAVETI KADA SU U PITANJU PROSLAVE RODJENDANA

Torta

Torta

Kakvu god tortu da zamislite, TORTINI je tu da je napravi po vašoj želji. Pored standardnih torti imate opciju da pošaljete fotografiju iste, a oni će se potruditi da torta izgleda kako ste vi zamislili. Na tortama mogu biti i ukrasi za torte dečijih omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa jestivim slikama, al svakako preporučujemo klasičnu manju tortu jer nema potrebe za nekom velikom tortom koja se neće pojesti.

Dekoracija

Dekoracija

Pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije za rodjendan koja odgovara vašim željama. Bilo da su u pitanju baloni u obliku broja napunjenih godina ili bilo šta drugo. Prostor za proslave dečijeg rodjendana možete tematski ukrasiti šarenom dekoracijom koju ste zamislili. Samom dekoracijom prostor za proslave ćete učiniti jedinstvenim i unikatnim i to može dosta doprineti kvalitetu vaše proslave.

PROSLAVA RODJENDANA

Ako ste u potrazi za savršenim mesto za proslavu rodjendana u Beogradu, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronadjete idealan prostor za proslavu rodjendana koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i učiniti vašu rodjendansku proslavu nezaboravnim dogadjajem.

Odaberite naše prostore za proslave i dozvolite nam da vam pokažemo zašto naše proslave rodjendana ostaju zauvek u pamćenju! 


Blog
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA
  PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA

  Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-17
 • PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE
  PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE

  Kako organizovati savršenu prosla...

 • 2024-01-13